El CBFS primer campió del Trofeu Memorial Carlos Crespo


El passat dissabte 10 de setembre va tindre lloc al pabelló municipal de Banyeres de Mariola el primer Trofeu Memorial Carlos Crespo, enfrontant al CBFS a La Juve. El resultat d´este partit va ser de CBFS 4 - La Juve 2, un encontre que va tindre molt de color ja que l´equip de l´esquadra va ser clarament superior al seu contrincant a pesar de que després d´anar guanyant per 2 a 0 La Juve remuntara, empatant el partit a l´inici de la segona part. Però la reacció de l´equip no es va fer esperar, arredonint el partit amb dos gols més i demostrant la superioritat del CBFS a l´inici d´esta temporada. Este primer partit de la temporada ens ha deixat molt bona impresió i ens ha servit per anar agafant el punt de forma i la coordinació entre l´equip que ens farà falta durant els primers partits de lliga.

Per altra banda, comentar-vos que en 2 setmanes hem d´estar inscrits en la competició per a lo qual ens farà falta que ens feu arribar: nom, cognoms, fotocòpia del D.N.I, número del carnet del poliesportiu (qui el tinga), dorsal per a la camiseta i 20€ per a poder pagar la inscripció (470€ en total).

Per a finalitzar comunicar-vos que el proper dissabte 24 de setembre tindrem un partit de futbet contra la "Selección de Villena" (amigos del Axo). Encara està l´horari per confirmar al igual que el lloc. Estigueu atents a este Bloc on es publicarà tota la informació.