Boina si o boina no???

Que opineu sobre la possible introducció de la boina en el "trage" nou?

7 comentaris:

el pali ha dit...

FALE QUE SI COLLONS, QUE JA ANAVA FENT FALTA ALGUN CANVI EN AQUESTA FILÀ, MASSA TEMPS REGITS PER LO MATEIX. NO HO CREEU?

el pali ha dit...

ENHORABONA A ELS CABALLERS DE LA BARRA PER AQUEST BLOG, PAREIX QUE ELS CRISTIANS DE UNA VOLTA PER TOTES ANEM ALSAR UN POC LA BOINA.

Xus ha dit...

Jo crec que sí, ja que lleven el barret ridícul que no té cap sentit i al menys tornem a la boina que té un sentit històric que cadascú podrà interpretar com vuiga.

Banyerut ha dit...

El que tenim que fer és llevar eixe "gorro"... que a ningú li agrada posar-se i tornar als nostres inicis amb una prenda, que en major o menor mida, ens agrada a tots... bueno sempre hi haurà algú que no vullga desfer-se el monyo, però els demés ens agradaria dur algo al cap...

Anònim ha dit...

Molt bona iniciativa juvenil, desde la comparsa dels miradors, donem el vist i plou.

Anònim ha dit...

A mi lo de la boina no em pareix mal, però lo de canviar el tratge hauríeu de plantejar-vos que ja és el tercer tratge que teniu en 30 anys, sense contar el femení. Crec que seria més coherent recuperar l'antic adaptant-lo a l'actualitat, (no sé si és el que esteu fent, si és així vos felicite). La capa crec que aneu a conservar-la verda, personalment m'encanta la blanca però supose que s'han de tindre en compte moltes coses... Salutacions als Cristians. Un fester.

Banyerut ha dit...

Els resultats definitius de l´enquesta de la boina han sigut el següents:

Si ... 11 vots
No ... 3 vots
Em dona igual ... 0 vots