Dinar dia Glòria

Com cada any, però en guany de forma institucional, el proper dia de Glòria hi haurà dinar a la Capitania per a festers i gent en general, el ticket es ven fins el dia 8 d´abril a la Caixa Ontinyent per solament 15€. Crec que esta es una bona oportunitat per reeditar estos dinars de la "plantà" de la bandera que tant han donat que parlar, i això si, com sempre deuríem anar disfressats i montar una bona festa....

2 comentaris:

Xus ha dit...

Esperant que vinga tot el món a aquest esdeveniment importantíssim en qualsevol agenda, sols ens agradaria saber si podrem contar amb la banda oficial que les nostres oides han tingut el plaer d'escoltar els últims anys (bombo, platillos, caixà i xirimites).

Anònim ha dit...

Hola a tots, jo no se si podré anar al sopar per diversos motius. Primer pense que 15€ per a que no vinga cap banda a tocar es un poc caret, val que es barra lliure, però si no vols beure en "abundancia" em pareix un poc caret. Se m'ha comentat d'anar amb la "xirimita" al dinar, pense que la gent no te el mateix concepte que jo de l'instrument i molts se'l prenen com un pitet de fira per a borratxeres, jo al no opinar així no vaig a dur l'instrument. Per a mi es actualment la meua eina de treball i... si he d'anar al dinar amb la dolçaina que la gent duga un teler i es fique a fer faena mentres toque. Això no lleva que algun dia la duga, però depen de la forma que es diguen les coses i com es fagen.