El regal del capità

Com Diego no entrarà per ací i esperem que ningun malparit li diga res, podem comentar ací que li tenim que regalar a aquest "Caballero de la Barra".
La proposta principal es regalar un arcabús amb algun grabaet adecuat. Segons s'ha informat Ximo ens constaria uns 700€ (sense saber si entraria el grabat de la fusta en el preu).
Una altra opció que es va plantejar, menys bonica però més assequible és la de fer-se una foto el dia l'entrà en les escales de l'esglèsia i enmarcar-li-la de manera ràpida per donar-li-la i posteriorment fer-li un marc xulo.
Comenteu propostes, però el dissabte en l'etraeta s'ha de quedar clar, a més Diego no s'asseurà en nosaltres perquè diu que se li ha fet coneiximent... buuuu!!

6 comentaris:

Xus ha dit...

No he pogut fer el dibuix perquè se me fa fotre l'ordinador i he tingut que formatejar, i el programa que teniu que usar no el tinc.

Banyerut ha dit...

A mi em pareix una pasta, crec que ens hem de clavar en en lloc d´aquells que estan estudiant o en el paro als quals els suposa una despesa molt elevada.

herberet ha dit...

totalment d'acord amb banyerut...

Ximo ha dit...

Wenas!! Hem estat parlant lo del regal de Diego, i hem dit que com ell ens paga els tikets dels dinars, q al final si que li comprem el trabuc. Eixirem a uns 30euros cada uno i gent que ix en el boato també posaran diners. Penseu que si ens comprem els tikets encara seria més pasta. Aixina que si esteu d'acord li'l comprem.

Cándido ha dit...

Crec que Ximo te raò, ja que si tenim en compte que ens paga dos dinars en festes, ens ha convidat ja a varios sopars i ademés no ens gastem res en llogar trage, es viable gastar-nos un poc més en el regal... Per mi avant...

Xus ha dit...

A mi tb em paix correcte